0546 - 54 35 20
Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is het rechtsgebied dat de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt. De reden dat het arbeidsrecht erg dynamisch en daardoor complex is, is dat er continu nieuwe ontwikkelingen zijn. Daarom houden wij onze kennis altijd up-to-date. U kunt vertrouwen op de expertise en jarenlange ervaring van Spoor & Hoekman Advocaten in Almelo.

Onafhankelijk advies

Wij weten dat er bij geschillen in het arbeidsrecht naast juridische kwesties ook emotionele elementen een rol spelen. Hier houden we in elke situatie rekening mee. Doordat we onafhankelijk blijven, kunnen wij zowel werknemers als werkgevers bijstaan en adviseren over arbeidsrechtelijke kwesties. Denk daarbij aan kwesties omtrent ontslagzaken, loonvorderingen, het opstellen van vaststellingsovereenkomsten en reorganisaties.

Onze visie op arbeidsrecht

Een werkgever en een werknemer moeten volgens ons - voor zover dat mogelijk is - gezamenlijk afspraken maken, voordat ze de rechter vragen om een uitspraak te doen. Ook bij het maken van deze gezamenlijke afspraken kunnen onze gespecialiseerde advocaten voor u een prominente rol spelen.

Laat ons uw situatie beoordelen

Wilt u weten wat wij met onze ervaring en kennis van het arbeidsrecht voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze advocaten en leg uw situatie aan ons voor.

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan één van onze specialisten.

Verstuur

Maak afspraak
Direct advies van onze specialisten.

Online juridische balie Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend advies?

Klik op de link hiernaast voor meer informatie

Naar onze online juridische balie >

Sinds jaar en dag kunnen wij rekenen op onmiddellijke en deskundige juridische hulp wanneer dat voor ons noodzakelijk is. Daardoor is gaandeweg een sterke band ontstaan, ook omdat de aanpak van de advocaat lijkt op die van ons: doen wat je belooft tegen een marktconforme prijs en op een transparante manier zodat wij niet achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan.

Jan Dirk Staman | Van de Bosch Beton

Wij werken al jaren samen met Spoor & Hoekman Advocaten, een laagdrempelig en no-nonsense advocatenkantoor.

Spoor & Hoekman Advocaten adviseert en begeleidt snel en deskundig, niet alleen voor onze eigen zaken maar waar nodig ook voor situaties die bij onze cliënten spelen. De advocaten zijn goed bereikbaar en door de persoonlijke benadering wordt de geboden dienstverlening als prettig ervaren.

De omvang en werkwijze van het kantoor strookt met onze eigen visie binnen Accuraat Accountants en we hopen daarom dat de samenwerking nog lang voortgezet kan worden.

Lucas Ekkel | Accuraat Accountants