0546 - 54 35 20
Handels- & Ondernemingsrecht

Handels- en Ondernemingsrecht

Soms spelen er complexe juridische vraagstukken binnen uw onderneming. Daar wilt u zich liever niet mee bezig houden, want u wilt als ondernemer uw tijd en energie volledig in uw onderneming steken. In dat geval helpen wij u graag verder.

Advies op maat

Spoor & Hoekman Advocaten in Almelo heeft ruime ervaring in het handelsrecht en ondernemingsrecht. Denk daarbij aan het op maat adviseren over de te kiezen rechtsvorm, het opstellen van allerlei contracten (zoals koop, dienstverlening, franchise, distributie, agenturen en dergelijke), algemene voorwaarden en productaansprakelijkheid.

Wij komen op voor uw belangen

Wilt u advies over de aansprakelijkheid van bestuurders van vennootschappen, de fusie en overname van ondernemingen of over herstructurering en sanering van ondernemingen? Wij staan voor u klaar. We kunnen zelfs onderhandelingen voor u voeren en begeleiden. Daarbij komen we steeds weer op voor uw belangen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Dankzij de ervaring van Spoor & Hoekman Advocaten kunnen wij u over de volle breedte van het handels- en ondernemingsrecht van dienst zijn. Daarmee bestrijken we een groot speelveld. Wat uw vraag ook is op dit gebied, wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan één van onze specialisten.

Verstuur

Maak afspraak
Direct advies van onze specialisten.

Online juridische balie Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend advies?

Klik op de link hiernaast voor meer informatie

Naar onze online juridische balie >

Sinds jaar en dag kunnen wij rekenen op onmiddellijke en deskundige juridische hulp wanneer dat voor ons noodzakelijk is. Daardoor is gaandeweg een sterke band ontstaan, ook omdat de aanpak van de advocaat lijkt op die van ons: doen wat je belooft tegen een marktconforme prijs en op een transparante manier zodat wij niet achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan.

Jan Dirk Staman | Van de Bosch Beton

Marquette maakt al jaren gebruik van de diensten van Spoor & Hoekman Advocaten. Naast de prettige en persoonlijke manier van werken, heeft de kennis en kunde van het kantoor al vele malen haar waarde bewezen.

Hans Evers | Marquette Detachering

Wij werken al jaren samen met Spoor & Hoekman Advocaten, een laagdrempelig en no-nonsense advocatenkantoor.

Spoor & Hoekman Advocaten adviseert en begeleidt snel en deskundig, niet alleen voor onze eigen zaken maar waar nodig ook voor situaties die bij onze cliënten spelen. De advocaten zijn goed bereikbaar en door de persoonlijke benadering wordt de geboden dienstverlening als prettig ervaren.

De omvang en werkwijze van het kantoor strookt met onze eigen visie binnen Accuraat Accountants en we hopen daarom dat de samenwerking nog lang voortgezet kan worden.

Lucas Ekkel | Accuraat Accountants

Het kantoor onderscheidt zich echt vanwege het informele karakter en de laagdrempeligheid. Bij eventuele juridische vragen kunnen wij altijd even bellen en worden wij direct te woord gestaan. Een kantoor zonder poespas dat goed past bij onze eigen bedrijfscultuur.

Marc Oogink | Oogink Trilbeton

Sinds vele jaren vinden wij bij dit kantoor onze huisadvocaat. Zij staan ons, waar nodig, bij in goede en slechte tijden waardoor zij de cultuur binnen ons bedrijf perfect zijn gaan aanvoelen. Het voordeel daarvan is dat er altijd korte lijntjes zijn als dat nodig is en wanneer we ze nodig hebben staan ze altijd en direct voor ons klaar.

Edo Evers | Timmerhuis Groep