0546 - 54 35 20
Huurrecht

Huurrecht

Over het huurrecht zijn veel regels in de wet opgenomen. Daarbij wordt veelal de huurder in bescherming genomen, maar dat is niet altijd het geval. Heeft u een vraag of geschil over het huurrecht? Dan is Spoor & Hoekman Advocaten in Almelo u graag van dienst.

Zowel voor huurders als verhuurders

Onze jarenlange ervaring zorgt voor maatwerk op het gebied van huurrechtelijke kwesties. Wij helpen particuliere huurders en verhuurders, ondernemingen, projectontwikkelaars, vermogensbeheerders, woningcorporaties, makelaars, rentmeesters, overheden en andere organisaties op het gebied van huurrecht.

Onze specialismen binnen huurrecht

Wij houden ons onder meer bezig met het adviseren en het voeren van procedures over beëindiging van huurovereenkomsten bedrijfsruimte en woonruimte, huurprijsaanpassingen middenstandsbedrijfsruimte en overige bedrijfsruimte, huurprijzenrecht woonruimte, ontruimingsbescherming overige bedrijfsruimte, indeplaatsstelling, schadeloosstelling bij afbraak en overige terreinen van het huurrecht.

Bovendien beoordelen wij graag al uw huurcontracten, onderhandelen wij graag voor u over de huurvoorwaarden van het huurcontract en stellen wij deze graag voor u op. De verkoop van verhuurd of verpachte onroerende goederen, erfpacht, burenrecht en erfdienstbaarheden zijn eveneens zaken waarover wij adviseren en procederen.

Liever niet naar de rechter

Ook op dit rechtsgebied hanteert Spoor & Hoekman Advocaten het uitgangspunt dat geschillen bij voorkeur in onderlinge overeenstemming worden opgelost. Mochten de partijen er, al dan niet onder begeleiding van ons, toch niet uitkomen, dan procederen wij graag voor u bij de kantonrechter. Neem contact op met één van onze advocaten om de mogelijkheden te bespreken.

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan één van onze specialisten.

Verstuur

Maak afspraak
Direct advies van onze specialisten.

Online juridische balie Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend advies?

Klik op de link hiernaast voor meer informatie

Naar onze online juridische balie >

Wij werken al jaren samen met Spoor & Hoekman Advocaten, een laagdrempelig en no-nonsense advocatenkantoor.

Spoor & Hoekman Advocaten adviseert en begeleidt snel en deskundig, niet alleen voor onze eigen zaken maar waar nodig ook voor situaties die bij onze cliënten spelen. De advocaten zijn goed bereikbaar en door de persoonlijke benadering wordt de geboden dienstverlening als prettig ervaren.

De omvang en werkwijze van het kantoor strookt met onze eigen visie binnen Accuraat Accountants en we hopen daarom dat de samenwerking nog lang voortgezet kan worden.

Lucas Ekkel | Accuraat Accountants

Marquette maakt al jaren gebruik van de diensten van Spoor & Hoekman Advocaten. Naast de prettige en persoonlijke manier van werken, heeft de kennis en kunde van het kantoor al vele malen haar waarde bewezen.

Hans Evers | Marquette Detachering

Sinds vele jaren vinden wij bij dit kantoor onze huisadvocaat. Zij staan ons, waar nodig, bij in goede en slechte tijden waardoor zij de cultuur binnen ons bedrijf perfect zijn gaan aanvoelen. Het voordeel daarvan is dat er altijd korte lijntjes zijn als dat nodig is en wanneer we ze nodig hebben staan ze altijd en direct voor ons klaar.

Edo Evers | Timmerhuis Groep