0546 - 54 35 20
Incasso

Incasso

Betalen uw debiteuren uw facturen niet op tijd? De professionele aanpak van Spoor & Hoekman Advocaten in Almelo op het gebied van incasso helpt u in dat geval verder. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om uw vorderingen snel en effectief te incasseren.

Advocaten mogen meer dan incassobureaus

Samen met u bepalen we de incassomaatregelen die we gaan inzetten; sommatie, beslaglegging, gerechtelijke procedure of aanvraag van een faillissement. Als advocaat zijn wij bij uitstek in staat om uw debiteuren alsnog te bewegen om tot betaling over te gaan. In tegenstelling tot incassobureaus mogen wij namelijk wél procederen tegen uw wanbetalers.

Onze beloften aan u:

  • Wij waarborgen professionaliteit en een zorgvuldige aanpak van uw zaak;
  • U wordt voortdurend van de voortgang van uw zaak op de hoogte gehouden;
  • De incassokosten verhalen we zo veel mogelijk op de debiteur.

Heeft u een incasso die u uit handen wilt geven? Neem contact op met één van onze advocaten om de mogelijkheden te bespreken.

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan één van onze specialisten.

Verstuur

Maak afspraak
Direct advies van onze specialisten.

Online juridische balie Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend advies?

Klik op de link hiernaast voor meer informatie

Naar onze online juridische balie >

Wij werken al jaren samen met Spoor & Hoekman Advocaten, een laagdrempelig en no-nonsense advocatenkantoor.

Spoor & Hoekman Advocaten adviseert en begeleidt snel en deskundig, niet alleen voor onze eigen zaken maar waar nodig ook voor situaties die bij onze cliënten spelen. De advocaten zijn goed bereikbaar en door de persoonlijke benadering wordt de geboden dienstverlening als prettig ervaren.

De omvang en werkwijze van het kantoor strookt met onze eigen visie binnen Accuraat Accountants en we hopen daarom dat de samenwerking nog lang voortgezet kan worden.

Lucas Ekkel | Accuraat Accountants

Naast een specialisatie in bouwrecht heeft men bij Spoor & Hoekman in Almelo ook bijzonder kwaliteiten waar het incasso trajecten betreft.

Keer op keer weet men ons weer te verassen met het binnen halen van de vordering en het behoud van de klant zonder dat de relatie tussen ons en de klant schade oploopt.

Wij kunnen iedereen aanbevelen hun belangen te laten behartigen door Spoor & Hoekman.

Willy Leysen | Ariane ICT

Sinds vele jaren vinden wij bij dit kantoor onze huisadvocaat. Zij staan ons, waar nodig, bij in goede en slechte tijden waardoor zij de cultuur binnen ons bedrijf perfect zijn gaan aanvoelen. Het voordeel daarvan is dat er altijd korte lijntjes zijn als dat nodig is en wanneer we ze nodig hebben staan ze altijd en direct voor ons klaar.

Edo Evers | Timmerhuis Groep

Marquette maakt al jaren gebruik van de diensten van Spoor & Hoekman Advocaten. Naast de prettige en persoonlijke manier van werken, heeft de kennis en kunde van het kantoor al vele malen haar waarde bewezen.

Hans Evers | Marquette Detachering

Sinds jaar en dag kunnen wij rekenen op onmiddellijke en deskundige juridische hulp wanneer dat voor ons noodzakelijk is. Daardoor is gaandeweg een sterke band ontstaan, ook omdat de aanpak van de advocaat lijkt op die van ons: doen wat je belooft tegen een marktconforme prijs en op een transparante manier zodat wij niet achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan.

Jan Dirk Staman | Van de Bosch Beton