0546 - 54 35 20
Persoon-, Familie- & Erfrecht

Persoon-, Familie- & Erfrecht

Tegenwoordig strandt één op de drie huwelijken. Het verbreken van een relatie zorgt voor grote emotionele impact, maar ook voor grote financiële gevolgen. Daarom is het essentieel dat u al uw zaken goed worden geregeld, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn of zakelijke belangen meespelen. Spoor & Hoekman Advocaten helpt u graag door het oerwoud van regelgeving. Onze advocaten zijn vanuit hun ervaring hooggespecialiseerd op het gebied van personenrecht, familierecht en erfrecht.

Duidelijkheid in een onduidelijke periode

De kernbegrippen voor onze dienstverlening zijn een persoonlijke benadering, inzicht en helderheid. Wij bieden u duidelijkheid in een onduidelijke periode. Eerlijk, betrokken en laagdrempelig. U krijgt van ons alle aandacht die u nodig heeft en verdient.

Wij vinden dat een minnelijke regeling (eventueel via mediation) altijd de voorkeur verdient boven een gerechtelijke procedure. Alleen in het uiterste geval voeren wij een rechtszaak voor u.

Met welke kwestie kunnen we u helpen?

Naast het adviseren en procederen in echtscheidingen en relatiebreuken is Spoor & Hoekman Advocaten u ook graag van dienst bij andere kwesties. Denk daarbij aan alimentatiekwesties, omgangsregelingen, verdelingen van de huwelijksgoederengemeenschap, adopties, ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen, ondercuratelestellingen, mentorschap, bewindvoering, pensioenkwesties, de afwikkeling van een erfenis en andere zaken die het personen- en familierecht raken. Neem contact op met één van onze advocaten om de mogelijkheden te bespreken.

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan één van onze specialisten.

Verstuur

Maak afspraak
Direct advies van onze specialisten.

Online juridische balie Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend advies?

Klik op de link hiernaast voor meer informatie

Naar onze online juridische balie >

De samenwerking met Spoor & Hoekman advocaten verloopt altijd prettig en snel. Als scheidingsbemiddelaar heb ik, maar ook mijn cliënten baat bij een duidelijke en snelle afwikkeling. Spoor & Hoekman advocaten regelt, voor mijn cliënten, het laatste deel van de echtscheiding zoals het indienen van het verzoekschrift en na het tekenen van de akte van berusting, de inschrijving in het huwelijksregister. Het contact is altijd prettig, tips worden gedeeld en vragen kunnen altijd gesteld.

Elma Schouten | Closure.nu